Låsning av redskapsbod från 1 juni

Hej alla kalvare,

Intresseföreningens styrelse har beslutat att från den 1 juni 2016 kommer redskapsboden vara låst. Är man intresserad av att hyra något redskap går det bra mot en mindre avgift. Priser och regler finns uppsatta på redskapsbodens dörr.

Önskar man hyra redskap kan man kontakta någon av styrelsens medlemmar alternativt Robert K som har tillgång till nyckel. Lista med namn och telefonnummer till kontaktpersoner finns även det uppsatt på redskapsbodens dörr.

Utöver trädgårdsredskap så finns det möjlighet att hyra fina bord och stolar som intresseföreningen köpt. Dessutom har vi en riktigt bra 200 watts högtalare med mikrofon som även går att ansluta till gitarr. Vill man spela musik går det bra via Bluetooth eller USB-minne.

Med detta beslut hoppas vi få bättre ordning och kontroll på vad som finns i boden.

Tidiga sommarhälsningar från,
Intresseföreningens styrelse.

Det här inlägget postades i Uncategorised. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *