Information från Intresseföreningen

Dags för röjning
Lördagen den 17 juni är det återigen dags att samlas för att röja och städa inför den stundande midsommarhelgen. Vi samlas som vanligt nere vid bryggan kl.10.00 för att avsluta kl.12.00 med fika på lekplatsen.

Inbrott,
Vi vill samtidigt informera om att vi tyvärr för första gången,som vi vet, har haft inbrott i en fastighet på Tjörnekalv. Det var familjen Apel som drabbades för några veckor sedan då någon eller några tog sig in i deras hus genom att slå sönder ett fönster. Många av oss har ju under alla år lämnat huset olåst och t.o.m. med öppen dörr då man vistats någon annan stans än i hemmet. Det är kanske dags att nu vara mer på sin vakt.

Hundar på ön,
Det finns idag en hel del hundar på ön och vi vill bara påminna om vikten av att plocka upp när dessa gör sina behov. Det gäller både vid promenader på vägar och stigar samt andra gemensamma marker. Som säkert alla ser så kommer det fler och fler barn till Kalven och det är väldigt lätt att dessa trampar ”fel” när de är ute och leker.

Ha en skön sommar önskar,
Intresseföreningen

Det här inlägget postades i Uncategorised. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *