Invigningen av Boden

Hej!

Tack alla som deltog i invigningen av Boden och gjorde den till en riktig fest. Vi hade bara fått in ett namnförslag på boden nämligen ”Kalvestöva”, men styrelsen ansåg att alla redan sa Boden, så därför blev det Boden. Sedan får man naturligtvis säga Boa eller Bua om man vill.

På årsmötet bestämde vi att flytta fram Visfesten en vecka till den 22 juli kl.17.00.

Nu väntar jag med spänning på att personer som sjunger, spelar eller dansar ska höra av sig till mig.

Förresten om du är en 60+dam så ses vi på tisdag den 11 juli kl.11.00. i Boden för att göra någon typ av underhållning. Obs ej sång.

Du som nyss har börjat din semester har kanske börjat städa och slänga sådant du inte behöver. Glöm inte bort att du kan spara användbara grejer till vår loppmarknad (3/8) som alltid är dagen innan Grovsopsbåten (4/8) kommer.

Till sist vill jag nämna att nästa års almanacka har temat ”Båtar”. Gå nu ut och fotografera och skicka sedan dina bilder till Viera Larsson. Skicka senast den 10 september i hög upplösning. För almanackan lämpas sig bäst bilder i LIGGANDE format.

Hälsningar Inger Öhrn

Det här inlägget postades i Uncategorised. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *