Lite information

Jägarna har fram till nu skjutit fyra stycken rådjursbockar och det har fångats två stycken stora grävlingar som avlivats. Jägarna kommer under hösten återkomma till Tjörnekalv för att se om man kan skjuta av ytterligare fler rådjur.
Vid samtal med jägarna så säger dom att det finns oerhört många rådjur på fastlandssidan av Tjörn och eftersom dessa med lätthet simmar över sundet så är det väldigt svårt att få ner antalet hos oss. Dom har dock lovat att komma över någon gång till i år.
Vi kan samtidigt informera om att det för några veckor sedan under en natt stals fyra stycken utombordare i Stansvik. Alla var relativt nya och av mindre storlek. Det gäller att ha rejäla lås för att försvåra för tjuvarna.
Det här inlägget postades i Uncategorised. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *