Här kommer lite information från Intresseföreningen.

Först ett stort TACK till alla som var med och röjde på Tjörnekalv den 23 maj. Det var härligt att se och träffa alla igen. Livet kändes på något sätt som vanligt. Men på grund av coronapandemin kommer Intresseföreningen att ligga väldigt lågt med olika aktiviteter i sommar.
Närmast ligger ytterligare en röjning den 13 juni kl.10–12. (Det är en röjning den 22 juli också.)
Sedan är det Midsommar. Vi har tänkt att klä och resa en Midsommarstång klockan 10–12 som vanligt. MEN det blir ingen dans kring stången, inga lekar på lekplatsen och ingen fiskdamm. Däremot tänkte vi att efter det att stången står på plats så har var och en med fika och så sitter varje »hus« för sig nere i hamnen, på bryggor eller på lekplatsen. En gemensam fika men på avstånd från varandra. Vi bjuder alla barn på glass.
Vårt årsmötet blir fredagen den 10 juli klockan 18.30. Vi sitter utomhus men eventuellt under ett tält-tak.
Så här ser »Sommaren med corona« ut just nu. Kanske kommer det nya direktiv och då kan vi även göra annat. Vi får nöja oss med att få vara på Tjörnekalv och njuta av vår ö och av sommaren.
Ha en riktigt varm och skön sommar!
Stora Tjörnekalvs Intresseförening genom Inger Öhrn

Det här inlägget postades i Uncategorised. Bokmärk permalänken.