Glada nyheter – TFF har tilldelats Thordénstiftelsens Alternativa Bohuspris 2020!

TFF (Tjörnekalv Fastboende Förening) har tilldelats Thordénstiftelsens Alternativa Bohuspris 2020! Prisutdelningen skedde digitalt på Bohusläns museum idag torsdagen 10 december. Thordénstiftelsen vill med detta pris uppmärksamma civilsamhällets insatser under pågående Coronapandemi.

Samhällsföreningarna som är medlemmar i Bohusläns Skärgårdsråd har på olika arbetat med att både kommunicera med kommuner och med myndigheter genom Bohusläns Skärgårdsråds arbete med Länsstyrelsen och smittskyddsläkarna, samt inte minst på olika sätt jobbat lokalt för att minska smittspridningen på sina orter/öar. 

Pengarna ska gå till något som gynnar det bofasta samhället på respektive ort/ö hälsar Bohusläns Skärgårdsråd som fördelar priset vidare till sina medlemsföreningar. 

Lena Kjellman, ordf i Bohusläns Skärgårdsråd, är imponerad över alla insatser som görs och gjorts runt om i Bohusläns skärgård och är glad över att nu få dela ut lite uppskattning i form av ekonomiskt stöd till medlemmarna!

Vi här på Kalven firar priset med lussefika utomhus på coronasäkert avstånd nere i hamnen på fredag kl 18.00. Välkomna! Ta med egen mugg, det bjuds på glögg o lussekatter! 

Det här inlägget postades i Uncategorised. Bokmärk permalänken.