Antal incidenter med VA systemet på Tjörnekalv

Hej Allihopa, 

Under denna köldknäpp med ner under -15 grader har det noterats ett antal incidenter med VA systemet på Tjörnekalv. Flera medlemmar saknar vatten då inkommande vatten frusit. 

Under söndagen noterades en större vattenläcka i väster. Misstankar uppstod då bäcken fylldes med vatten trots den svåra kölden. Inget hus skadades och läckan kunde stoppas. Ett avlopp där 4 fastigheter är kopplade har frusit och är således ej möjliga att nyttja utan man hänvisas till Servicehuset. 

När vi nu går mot mildare tider så finns risk att rör som varit frusna kan ha gått sönder och därmed läcka när det tinar så se till era fastigheter. Anmäl omgående till föreningen om något inträffar så att Robert kan ingripa och stänga av vatten i någon av huvudavstängningarna.

Mvh Styrelsen genom Anders Öhrn

Det här inlägget postades i Uncategorised. Bokmärk permalänken.