Påsk planer på Tjörnekalv

Hej Kalvevänner! 

Nu är det vår…eller??? Men ett som är säkert är att det kommer varmare dagar. Då ska det badas i härligt västkustskt saltvatten igen! Men först har vi påsk! 

Det blir traditionell röjning 10-12. Alla krafter behövs. Det finns jobb åt alla! Vi hoppar över gemensam fika efteråt eftersom många säkert laddar för påskfirande på olika sätt. 

I Boden kommer det att vara en workshop. Se särskild info. 

På kvällen kan det bli påskbrasa. Väder, vind och humöret på ansvariga kommer att avgöra. Beslut tas i samband med röjningen. 

Vi passar på att påminna om medlemsavgiften som numera ska betalas vid årsskiftet. Många har redan betalat! Hurra! Men vi vill bli fler. Kolla så att just du/ni har betalt in och som vanligt tycker ju vi i styrelsen att alla familjer ska vara med i gänget. Pengarna går ju till öns bästa! 

I sommar blir det aktiviteter igen. Vissa är redan spikade, men vi tänker lägga till en del spontana möjligheter att träffas allt eftersom. Det är ju när vi ses mer som de goda idéerna och orken kommer. Har du en idé om något kul så hör av dig. 

Håll utkik på hemsidan, anslagstavlor, facebookgruppen och framförallt berätta för varandra så att ingen missar något. Passa gärna på att meddela oss alla mailadresser ni vill ha utskick till. 

Som sagt så får vi se om våren kommer eller om vi kanske får sommar direkt efter kyla och snö. 

Vi ses när vi ses! 

Styrelsen för intresseföreningen 
Elisabeth Andreen ordf. 

Det här inlägget postades i Uncategorised. Bokmärk permalänken.