Gräset på fotbollsplanen

Hej allihop!

I år har vi beslutat att hålla efter gräset på fotbollsplanen hela säsongen. Detta efter många klagomål på att planen blir väldigt hård och olämplig för både fotbollsspel och annan träning när vi låter det växa fritt för att ta ner växtligheten först efter midsommar. 

Vi har nu en stor generation barn på Kalven som börjar bli stora nog att spela mer ”riktig” boll – detta vill vi hålla borta från lekplatsen, och därtill många vuxna som är träningsintresserade (kanske kan man återuppliva gympa-pass på fotbollsplan?). Vi hoppas också att det kan minska fästingbeståndet på vägen mot Gröna Viga/Snabbe något. 

Gräset kommer klippas i samband med övriga gemensamma ytor som klipps av intresseföreningen, med eventuell komplettering av oss i styrelsen.

Vi kommer utvärdera resultatet mot slutet av sommaren! 

Väl mött,
Intresseföreningens styrelse

Det här inlägget postades i Uncategorised. Bokmärk permalänken.