Informationsbrev (Intresseföreningen)

Hej på er alla!

Nu efter årsmötet känns det som att det behövs ett litet informationsbrev. Det fattades några beslut och viktiga samtal fördes som behöver komma alla till del.

Ny styrelse är 
ordf: Elisabeth Andreén, Ingvar Torgersson, Emilia O´Keeffe, Nina Lestrup, Paulina Landberg, Joacim von Wowern och Hannah Simann Ax.

1. RÄKFEST. Årsmötets mening var att det önskas en traditionell räkfest även i år. Det behövs personer som är villiga att göra jobbet med att arrangera. Det framkom då att flera vill hjälpa till, men inte på föreslaget datum. Förslag framkom att flytta räkfesten. 

Detta beslutades av styrelsen idag.
Nytt datum är lördag 5 augusti. 

Vi hoppas att det ska fungera för de flesta att ändra sina planer med lite kort varsel. Alternativet var just nu att ställa in festen. 

2. FLAGGNING. Vi kommer att flagga på öns flaggstång under sommaren. Den kommer alltså inte att tas ner varje kväll utan får hänga uppe. Perioden kommer att vara ungefär från midsommar till mitten av augusti. Detta är numera tillåtet. Undantag kan ske vid hårt väder eller andra anledningar. Vi provar detta under resten av sommaren och fattar beslut om nästa sommar under våren 2024. 

3. VILDA DJUR. Vi diskuterade problemen med grävling, mink och huggorm. 

4. STENBROTTET. Jag vill påminna om att vi inte kan använda stenbrottet att slänga vårt trädgårdsavfall i. Det måste eldas först. Det vore bra om de som använder denna plats privat är delaktiga vid eldning. 

5: Regler för uthyrning av Boden. De aktiviteter som arrangeras av föreningarna omfattas inte av avgifter. Det är enbart privata lån av boden som betalar in den kostnad som fastställts. 

Mer information kommer framöver.
Hoppas vind och regn lugnar ner sig lite och att vi får en fin andra hälft av sommaren

mvh
Elisabeth Andreén

Det här inlägget postades i Uncategorised. Bokmärk permalänken.