Sommar aktiviteter på Tjörnekalv

Kära medlemmar,

Med sommaren snabbt närmande sig, vill vi i Intresseföreningen dela med oss av några spännande aktiviteter som vi har planerat för er under de kommande månaderna på Tjörneklav. Vi är övertygade om att det kommer att bli en fantastisk tid fylld med gemenskap, skratt och minnesvärda stunder.

Först och främst, låt oss inte glömma att fira midsommar tillsammans på Tjörnekalv! Vi har planerat en hel del roliga aktiviteter såsom fiskdamm, dans kring midsommarstången, lekar och en spännande lotteri. Det kommer definitivt bli en dag att minnas!

Dessutom ser vi fram emot en utställning i Boden samma helg, den 22–23 juni. Mer information om utställningen kommer.

Vår förening kommer också att hålla sitt årsmöte den 12 juli, följt av en trevlig stund med mingel efteråt. Det är ett utmärkt tillfälle att diskutera våra planer och idéer för framtiden.

Under vecka 29 kommer vi att anordna en quiz där vi kan utmana våra kunskaper och ha roligt tillsammans.

Och vad vore sommaren utan lite boule? Vi bjuder in er alla att delta den 27 juli. Intresseföreningen kommer att se till att det finns fika tillgängligt, så kom och njut av en härlig dag utomhus med oss.

Vi behöver också frivilliga krafter som kan hjälpa till att organisera vår årliga räkfest den 3 augusti. Om du är intresserad av att bidra, tveka inte att höra av dig till oss.

Slutligen, håll ögonen öppna för mer information om en eventuell visfest som vi hoppas kunna inkludera senare under sommaren. Vi är tacksamma för Sixten och Elisabeth W som eventuellt kommer att leda detta.

Vi ser fram emot att spendera sommaren tillsammans med er och skapa underbara minnen. Om ni har några frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Med vänliga hälsningar, Intresseföreningen

Det här inlägget postades i Uncategorised. Bokmärk permalänken.